Arbeidsrecht

Klomp Mediation en Juridisch Advies is een klein en slagvaardig kantoor dat u behulpzaam kan zijn bij juridische vragen over arbeidszaken. Arbeidsrecht is een veelomvattend rechtsgebied dat veel mensen raakt. Het merendeel van de werkende bevolking is in dienst bij een werkgever door middel van een arbeidsovereenkomst.

Op het gebied van arbeidsrecht adviseer ik zowel werkgevers als werknemers. Het is verstandig om zo snel mogelijk advies in te winnen bij een dreigend arbeidsconflict. Werkgever en werknemer zijn erbij gebaat dat een conflict zo snel mogelijk wordt opgelost. Mijn ervaring is dat het snel bespreekbaar maken van dreigende conflicten erger kan voorkomen.

Ook voor advisering op het gebied van arbeidscontracten, proeftijd, concurrentiebedingen, ontslagvergoedingen en arbeidsongeschiktheid bent u bij mij aan het juiste adres.

U mag van mij een eerlijke advisering verwachten, waarbij aandacht zal zijn voor de formeel juridische aspecten, maar zeker het menselijke karakter van het arbeidsrecht niet uit het oog wordt verloren. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om uw situatie voor te leggen.

Neem voor meer informatie gerust contact met mij door het invullen van het contactformulier of bel 06-24496459.

TOP